Til to sultne personer:
250 g pasta, som skruer, trofie, gigli e.l. (her har jeg brukt gigli)
100 g frosne erter, eller friske om du skulle være så heldig å ha tilgang på det
En halv bunt asparges
2-3 store artisjokkhjerter i olje, eller tilsvarende mengde små (jeg foretrekker typen som er bittesmå og lagt ned på glass, men de er dessverre vanskelige å få tak i)
En kule mozzarella
En liten kurv cherrytomater eller andre småtomater
3 ss god olivenolje
Salt og pepper
Hell pasta og grønnsaker i et dørslag og la renne godt av. Ha det hele tilbake i kjelen og ha i resten av ingrediensene, smak til med salt og pepper. Serveres straks, sånn at mozzarellaen akkurat rekker å begynne å smelte ved hjelp av varmen fra pastaen.
Så enkelt! Ikke minst ser det veldig fristende ut. :)
SvarSlettVi testa denne i går og blei veldig fornøyde. Kremt... klarte ikke la være å steke litt bacon og ha i lag med, men det funka godt sammen med resten. Vi spiser sjelden asparges, og aldri artisjokk, så det var ganske spennende for oss :) Jeg kjøpte sånn minimozarella og heiv dem oppi, mest for å være litt lat ;)
SvarSlettTakk, så hyggelige tilbakemeldinger!
SvarSlett