Til to personer:
1 stor eller to små squash (gjerne både grønn og gul)
3 fedd hvitløk
1 rød chili
3 ss olivenolje
3 ss crème fraîche
Spaghetti eller annen pasta etter ønske
Revet parmesan til servering
Sett pastaen på først, og mens den koker lager du sausen.
Delikate farger i stekepannen. |
Ha i crème fraîche og kok opp. Smak til med salt.
Hell vannet av pastaen og bland den med sausen. Server med revet parmesan.
Inspirasjon: BBC Good Food Magazine
Nam! Dette skal jeg prøve i kveld, har akkurat de rette ingrediensene i heimen :)
SvarSlettHåper det faller/falt i smak!
SlettDet ser godt ut! :)
SvarSlettOg virkelig smart om man har eksemplarer av typiske norske forvokste squasher å bruke opp.
Hilsen A.
Takk! Og ja, her ville det jo nesten være helligbrøde å bruke lekre små squash (som uansett dessverre er et sjeldent syn heromkring).
SlettSå enkelt men godt det så ut. Elsker kjappe middager :) Og dessuten (dam dam daaaam) så har vi tenkt å prøve å ha flere kjøttfrie middager (gisp).
SvarSlett