Etter noen tilpasninger endte jeg opp med denne oppskriften:
375 g butterdeig
1 stor squash
Olje eller smør til steking
250 g ricotta
125 g mascarpone (i originaloppskriften brukes bare ricotta, men jeg erstattet en del med mascarpone siden jeg tilfeldigvis hadde en eske i kjøleskapet)
1 fedd hvitløk
3 egg
Litt revet muskatnøtt
En håndfull basilikum
50 g parmesan
Pinjekjerner
Salt og pepper etter smak
Skjær squashen i skiver, og stek dem raskt på panne.
Rør sammen ricotta, mascarpone, hvitløk, egg, halvparten av parmesanen, salt og pepper .
Kjevl butterdeigen ut til et rektangel og legg den på bakepapir på et stekebrett. Brett opp kantene sånn at det blir en kant rundt det hele på ca. 2 cm. Ha i fyllet og legg på squashskivene, dryss deretter over resten av parmesanen og pinjekjernene.
Stekes på 200° i ca. 30 minutter.
Dette så også kjempegodt ut! Skal testes ut ved en anledning.
SvarSlettSå hyggelig, vil gjerne høre hva du synes i så fall!
Slett