Fra kjøkkenbenken

torsdag 7. august 2014

Ovnsbakt fetaost

›
De fleste kjenner vel fetaost best som salatingrediens, men den smaker også utmerket i varm tilstand. Ovnsbaking gjør osten ekstra myk og kr...
mandag 14. juli 2014

Brigadeiros

›
Nå er fotball-VM i Brasil vel overstått, men om du har leie abstinenser og vil trøstespise - eller kanskje du vil feire at det endelig er ov...
tirsdag 8. juli 2014

Vannmelon- og fetaostsalat

›
Denne salaten har vært en del av sommerrepertoaret mitt i årevis. Jeg bruker den både som forrett og som tilbehør, for eksempel sammen med l...
tirsdag 1. juli 2014

Tomatsalat med chorizo

›
Tomatsalat er et av mine favorittilbehør, til nesten hva som helst. Ofte lager jeg standardvarianten med tomater, rødløk eller sjalottløk og...
torsdag 26. juni 2014

Peanøtt- og jordbærostekake med peanøttknekk

›
Jeg har et litt traumatisk forhold til ostekaker, etter at jeg i et selskap i ostekakepopularitetens spede barndom forsynte meg med et diger...
torsdag 5. juni 2014

Vietnamesisk iskaffe

›
Sommertemperaturene her i Tromsø er gjerne av en slik art at varm kakao frister mer enn noe kaldt å drikke, men om vi er heldige får vi noen...
onsdag 16. april 2014

Blodappelsinsorbet

›
Nå som sitrusfruktene er i på sitt beste er det mye godt å velge i, men min absolutte favoritt er blodappelsiner. Og ja, jeg insisterer på å...
›
Startsiden
Vis nettversjon

Om meg

Bildet mitt
Fra kjøkkenbenken
Tromsø, Norway
Vis hele profilen min
Drevet av Blogger.